Lucruri folositoare...clik...

căutare personalizată

La trei ani, face tatuaje!




Talent cu totul ieşit din comun! Experţii sunt uimiţi de performanţa fetiţei britanice Ruby Dickinson, în vârstă de numai 3 ani, care a învăţat să facă tatuaje şi are deja propriii ei clienţi.
Micuţa Ruby Dickinson din Penmaenmawr, Marea Britanie, a învăţat să facă tatuaje de la tatăl său, care a deschis un "salon de decoraţiuni pentru piele".
Blane Dickinson spune că fetiţa i-a furat meseria, pentru că el nici nu se gândise s-o iniţieze în tainele tatuajelor la o vârstă atât de fragedă.
Ruby l-a rugat într-o zi să-i facă un tatuaj pe picior, iar tatăl nu a rezistat cererii ei. A rămas uimit apoi când a văzut ce minunăţie de desen i-a făcut pe piele.
Blane spune că este foarte mândru de fetiţa lui. A lăsat-o să-i mai facă şi alte tatuaje, care au plăcut atât de mult clienţilor, încât i-au cerut să-şi lase fiica să le facă şi lor desene pe piele.
Blane spune că este conştient că micuţa nu are talentul unor desenatori celebri, însă dă dovadă de o măiestrie cu totul aparte.
Ruby Dickinson a reuşit s-o întreacă pe canadianca Emilie Darrigade, care era cea mai tânără artistă de acest fel din lume până acum.

Powered By Blogger